سیر دارای طبیعی گرم و خشک است و پایین آورنده فشار خون بوده و از ابتلا به سرطان جلوگیری میکند.بدن را در برابر عفونتها و بیماریهای قارچی و باکتریها مصون میکند؛ همچنین مقابل بیماریهای قلبی، سرطان و عفونتها محافظت میکند.
گروه سلامت خبرگزای فارس:از قدیم الایام خوردن سیر به ویژه کنار برخی غذاها مرسوم بوده است و بسیاری از افراد این سبزی پر خاصیت را در سبد تغذیهای خود قرار میدهند. سیر به عنوان یک ماده غذایی بسیار مفید در پیشگیری و التیام بسیاری امراض نقش مثبت و موثری دارد. سیر از 3000 سال پیش تاکنون مصرف دارویی داشته است و به صورت ترشی سیر، سیر سرخ شده و … قابل استفاده است.سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامینهای B1 ، B2 ، B3 ویتامین C، کلسیم، آهن،منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی است. آنتی بیوتیک طبیعی،ضدقارچ و ضد ویروس قوی است یک آنتی بیوتیک طبیعی،ضدقارچ و ضد ویروس قوی است؛ ضمن اینکه دارای ترکیب سولفوری به آلیسین است که سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی عمل میکند. سیر دارای بیش از 100 ماده شیمیایی بیولوژیکی مفید است.
هر چه سیر بیشتر حرارت داده شود، خواص آن کمتر میشود؛ بنابراین اثر سیر در غذاهای پخته و سرخ شده به مراتب کمتر از سیر تازه است. خواص سیر: در طب سنتی سیر دارای طبیعی گرم و خشک است. روزانه مصرف یک یا دو حبه سیر خام توصیه میشود.سیر کلسترول بد (LDL) خون را پایین میآورد و از لخته شدن خون در بدن جلوگیری میکند. پایین آورنده فشار خون بوده و از ابتلا به سرطان جلوگیری میکند. سیر بدن را در برابر عفونتها و بیماریهای قارچی و باکتریها مصون میکند. بدن را در مقابل بیماریهای قلبی، سرطان و عفونتها محافظت میکند. پایین آورنده فشار خون بوده و از ابتلا به سرطان جلوگیری میکند. سیر بدن را در برابر عفونتها و بیماریهای قارچی و باکتریها مصون میکند