معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ضمن اشاره به اجرای طرح سلامت رمضان و انجام ۲۷ هزار و ۴۱۴ مورد بازرسی از مراکز مختلف، گفت: طی اجرای این طرح ۲۲۵ پرونده تخلف تشکیل و به مراجع قضایی ارسال شد.
به گزارش فرزین سلطانی از شهرکرد، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی، علی احمدی با اشاره به اجرای طرح سلامت نوروزی از سوم فروردین تا یکم اردیبهشتماه در چهارمحال و بختیاری گفت: طی این طرح ۲۷ هزار و ۴۱۴ مورد بازرسی شامل ۲ هزار و ۱۴۰ مورد بازرسی از شیرینیفروشیها و کارگاههای قنادی، ۶۴۲ مورد بازرسی از مراکز فروش آش و حلیم و ۲۱ هزار و ۸۷۸ مورد بازرسی از سایر مراکز عرضه و فروش مواد غذایی انجام شد. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: همچنین در مدت مذکور ۲ هزار و ۲۰۱ مورد بازرسی از مساجد و اماکن متبرکه و ۵۵۳ مورد بازرسی مشترک با سایر دستگاهها در سطح استان صورت گرفت. احمدی بیان کرد: طی اجرای طرح سلامت رمضان ۲۲۵ پرونده تخلف تشکیل و به مراجع قضایی ارسال شد. وی با اشاره به انجام ۶۷۱ مورد نمونهبرداری از آب آشامیدنی، مطرح کرد: ۸ هزار و ۸۰ مورد کلرسنجی مطلوب نیز گزارش شد. معدومسازی بیش از ۱۱ تن مواد غذایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تعداد موارد نمونهبرداری از مواد غذایی را ۲۶۸ مورد عنوان کرد و اظهار داشت: تعداد کل موارد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی ۱۲ هزار و ۳۸۴ مورد بود و ۴ هزار و ۶۶۷ مورد سنجش پرتابل با نتیجه مطابق استاندارد مربوطه نیز انجام گرفت. احمدی افزود: در قالب این طرح ۱۱ هزار و ۳۳۱ کیلوگرم ـ لیتر مواد غذایی غیرقابل مصرف کشف و با معدومسازی از چرخه عرضه خارج شد. پایان پیام/ ۶۸۰۳۸